ONZE DIENSTEN

Onze dienstverlening bestaat uit het verwerken van financiële administraties, het verzorgen van loonadministraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes en het geven van fiscaal advies.


FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wij bij CONTAS streven ernaar de administraties van onze klanten zo veel mogelijk te automatiseren. Bij het verwerken van de boekhouding maken wij daarom ook zoveel mogelijk gebruik van online software, zoals Twinfield en Basecone.


Klanten kunnen bijvoorbeeld hun administratie naar ons mailen of zelf rechtstreeks uploaden in Basecone. Op deze wijze worden al hun verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnen digitaal aangeleverd en bewaard. Vervolgens zorgen wij voor de verwerking hiervan.


LOONADMINISTRATIE

Indien u personeel heeft, kunnen wij ook de loonadministratie voor u verzorgen. Hierbij is de branche waaronder een klant valt voor ons geen probleem. Wij hebben namelijk ervaring met een groot aantal branches.


Periodiek verzorgen wij dan de salarisstroken, de loonbelastingaangifte en doen wij opgaven aan het pensioenfonds waar u eventueel als werkgever onder valt. U ontvangt van ons digitaal de salarisspecificaties met een overzicht van de te betalen nettolonen. Daarnaast stellen wij de arbeidsovereenkomsten op voor uw personeel.


SAMENSTELLEN JAARREKENING

Wij stellen jaarrekeningen samen voor het MKB, ongeacht de rechtsvorm. Daarnaast bespreken wij de jaarrekening met onze klanten en voorzien wij ze daarbij graag van advies. 


Verder verzorgen wij uiteraard ook de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

BELASTINGAANGIFTE

Wij verzorgen de belastingaangiftes, zoals de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.


De aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij zowel voor ondernemers als voor particulieren. CONTAS zorgt ervoor dat u het maximale rendement haalt uit uw persoonlijke, financiële situatie. Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens stellen wij uw aangifte op en verzenden deze na akkoord naar de belastingdienst. Ook kunnen wij de voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting voor u invullen.

FISCAAL ADVIES

Wij adviseren onze klanten op fiscaal gebied. CONTAS heeft ervaring met diverse fiscale situaties en beschikt daarbij ook over branche specifieke kennis. Wij geven onze klanten ook advies omtrent hun financiële situatie. Graag helpen wij u bij het begrijpen van uw financiële rapportages.


U kunt ons ook inschakelen voor het aanvragen van betalingsregelingen en voor bezwaar- en beroepsprocedures met de belastingdienst.